Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Храпачов О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.

Храпачов О. 
Мистецька школа у просторі академічного живопису [Електронний ресурс] / О. Храпачов // Українська академія мистецтва. - 2013. - Вип. 21. - С. 51-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uam_2013_21_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 174.019 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Храпачов О. 
Василь Іванович Гурін. Мистецькі роздуми [Електронний ресурс] / О. Храпачов // Українська академія мистецтва. - 2014. - Вип. 23. - С. 168-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uam_2014_23_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 160.276 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Храпачов О. 
Китай очима українця [Електронний ресурс] / О. Храпачов // Віче. - 2010. - № 3. - С. 62-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/viche_2010_3_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 626.878 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Пасічний В. М. 
Використання модифікованого газового середовища та вакуумування при пакуванні і зберіганні охолодженого м’яса та напівфабрикатів з нього [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, О. В. Храпачов, А. І. Маринін // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 289.379 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Пасічний В. М. 
Аналіз систем пакування для м’яса та м’ясопродуктів [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, О. В. Храпачов, А. І. Маринін // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 63-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 266.294 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Пасічний В. М. 
Основні вимоги до багатошарових пакувальних матеріалів для м’ясопродуктів [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, А. І. Українець, О. В. Храпачов, А. І. Маринін // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 1. - С. 108-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_1_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 431.711 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Українець А. І. 
Інновації в технології зберігання і пакування харчових продуктів [Електронний ресурс] / А. І. Українець, В. М. Пасічний, А. І. Маринін, О. В. Храпачов // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2016. - № 2. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2016_2_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 273.404 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Пасічний В. М. 
Перспективи використання пакувальних матеріалів для термічної обробки м’яса та м’ясопродуктів [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, А. І. Українець, О. В. Храпачов, А. І. Маринін // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 2. - С. 71-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 176.34 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Храпачов О. 
Історичний аспект живопису [Електронний ресурс] / О. Храпачов // Українська академія мистецтва. - 2016. - Вип. 25. - С. 86-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uam_2016_25_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 147.252 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Пасічний В. М. 
Використання повторної пастеризації при виготовленні варених ковбасних виробів [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, О. В. Храпачов, А. Українець, А. І. Маринін, Н. П. Логвиненко, Є. І. Капітула // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 29-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 350.16 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Пасічний В. М. 
Основні аспекти використання багатошарових полімерних матеріалів для пастеризації та стерилізації продукції в м’ясопереробній галузі [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, А. І. Українець, О. В. Храпачов, А. І. Маринін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 4. - С. 195-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_4_22
Мета досліджень - вивчення структур багатошарових полімерних матеріалів, що запропоновано на вітчизняному та зарубіжноному ринках для виготовлення пастеризованих і стерилізованих м'ясопродуктів з метою вдосконалення процесів виробництва цих продуктів та розробки рекомендацій щодо найбільш актуальних структур полімерних багатошарових плівок (пакетів) для використання у разі виготовлення. Було перевірено кількісний та якісний склад дослідних багатошарових полімерних плівок і пакетів. Запаковані тестові зразки м'ясопродуктів було досліджено за структурно-механічними властивостями. Перевірено: зміну органолептичних показників до та після повторної термічної обробки (пастеризації), активність води, мікробіологічні дослідження, залежність показників від вмісту основної сировини у продукті. Розроблено рекомендації щодо технології виробництва цього виду продуктів, умов пакування, вибору пакувальних матеріалів, перегляду термінів зберігання для пастеризованих і стерилізованих м'ясопродуктів, який є перспективним напрямком у м'ясопереробній галузі й обгрунтовує актуальність наукових досліджень цього напряму не тільки на українському, але й на європейському ринках.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.346 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
12.

Пасічний В. М. 
Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, О. В. Храпачов, А. І. Маринін, Р. С. Святненко, А. М. Гередчук // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 88-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 459.444 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Храпачов О. 
Роль творчих симпозіумів у формуванні художника [Електронний ресурс] / О. Храпачов // Українська академія мистецтва. - 2018. - Вип. 27. - С. 235-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uam_2018_27_34
Попередній перегляд:   Завантажити - 290.971 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Храпачов О. 
Одухотворення у мистецтві [Електронний ресурс] / О. Храпачов // Українська академія мистецтва. - 2017. - Вип. 26. - С. 87-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uam_2017_26_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 154.882 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського