Пошуковий запит: (<.>A=Храпачов О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. |
Храпачов О. Мистецька школа у просторі академічного живопису [Електронний ресурс] / О. Храпачов // Українська академія мистецтва. - 2013. - Вип. 21. - С. 51-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uam_2013_21_8
|
2. |
Храпачов О. Василь Іванович Гурін. Мистецькі роздуми [Електронний ресурс] / О. Храпачов // Українська академія мистецтва. - 2014. - Вип. 23. - С. 168-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uam_2014_23_19
|
3. |
Храпачов О. Китай очима українця [Електронний ресурс] / О. Храпачов // Віче. - 2010. - № 3. - С. 62-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/viche_2010_3_24
|
4. |
Пасічний В. М. Використання модифікованого газового середовища та вакуумування при пакуванні і зберіганні охолодженого м’яса та напівфабрикатів з нього [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, О. В. Храпачов, А. І. Маринін // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_15
|
5. |
Пасічний В. М. Аналіз систем пакування для м’яса та м’ясопродуктів [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, О. В. Храпачов, А. І. Маринін // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 63-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_15
|
6. |
Пасічний В. М. Основні вимоги до багатошарових пакувальних матеріалів для м’ясопродуктів [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, А. І. Українець, О. В. Храпачов, А. І. Маринін // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 1. - С. 108-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_1_23
|
7. |
Українець А. І. Інновації в технології зберігання і пакування харчових продуктів [Електронний ресурс] / А. І. Українець, В. М. Пасічний, А. І. Маринін, О. В. Храпачов // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2016. - № 2. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2016_2_13
|
8. |
Пасічний В. М. Перспективи використання пакувальних матеріалів для термічної обробки м’яса та м’ясопродуктів [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, А. І. Українець, О. В. Храпачов, А. І. Маринін // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 2. - С. 71-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_2_15
|
9. |
Храпачов О. Історичний аспект живопису [Електронний ресурс] / О. Храпачов // Українська академія мистецтва. - 2016. - Вип. 25. - С. 86-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uam_2016_25_11
|
10. |
Пасічний В. М. Використання повторної пастеризації при виготовленні варених ковбасних виробів [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, О. В. Храпачов, А. Українець, А. І. Маринін, Н. П. Логвиненко, Є. І. Капітула // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 29-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_8
|
11. |
Пасічний В. М. Основні аспекти використання багатошарових полімерних матеріалів для пастеризації та стерилізації продукції в м’ясопереробній галузі [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, А. І. Українець, О. В. Храпачов, А. І. Маринін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 4. - С. 195-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_4_22 Мета досліджень - вивчення структур багатошарових полімерних матеріалів, що запропоновано на вітчизняному та зарубіжноному ринках для виготовлення пастеризованих і стерилізованих м'ясопродуктів з метою вдосконалення процесів виробництва цих продуктів та розробки рекомендацій щодо найбільш актуальних структур полімерних багатошарових плівок (пакетів) для використання у разі виготовлення. Було перевірено кількісний та якісний склад дослідних багатошарових полімерних плівок і пакетів. Запаковані тестові зразки м'ясопродуктів було досліджено за структурно-механічними властивостями. Перевірено: зміну органолептичних показників до та після повторної термічної обробки (пастеризації), активність води, мікробіологічні дослідження, залежність показників від вмісту основної сировини у продукті. Розроблено рекомендації щодо технології виробництва цього виду продуктів, умов пакування, вибору пакувальних матеріалів, перегляду термінів зберігання для пастеризованих і стерилізованих м'ясопродуктів, який є перспективним напрямком у м'ясопереробній галузі й обгрунтовує актуальність наукових досліджень цього напряму не тільки на українському, але й на європейському ринках.
|
12. |
Пасічний В. М. Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, О. В. Храпачов, А. І. Маринін, Р. С. Святненко, А. М. Гередчук // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 88-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_15
|
13. |
Храпачов О. Роль творчих симпозіумів у формуванні художника [Електронний ресурс] / О. Храпачов // Українська академія мистецтва. - 2018. - Вип. 27. - С. 235-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uam_2018_27_34
|
14. |
Храпачов О. Одухотворення у мистецтві [Електронний ресурс] / О. Храпачов // Українська академія мистецтва. - 2017. - Вип. 26. - С. 87-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uam_2017_26_12
|